Nytårsdessert & Kransekage - Skal du imponere dine gæster i år?

Kransekage
Lær at lave en smuk sprøjtet kransekagetop og en overskuelig lækker dessert til årets sidste fest.

Den første aften bager vi kransekagen og laver dessertelementerne, såsom cremer, fyldninger og mousse, som skal sætte sig til næste dag.

På dag to sprøjter vi kransekagen og laver dessertpynt og lærer at anrette desserten flot, samt fokus på smags sammensætning og det visuelle udtryk.

Se evt. min Instagram: Altid kage

Udgift til råvarer betales til underviseren.

Undervisningssted

Fourfeldtskolen Bohr
Ndr. Fovrfeldvej 1
6710 Esbjerg V
madkundskab

Praktisk information

Hold nr:
25235
Første møde:
24.11.25 kl. 18:30
Sidste møde:
25.11.25 kl. 18:30
Mødegange:
2
Lektioner:
7

Pris

Almen
DKK 330,00
  • Mandag 24.11.25 kl. 18:30 - 21:30

    Sted: Fourfeldtskolen Bohr
    Ndr. Fovrfeldvej 1

    Lokale: madkundskab

  • Tirsdag 25.11.25 kl. 18:30 - 21:30

    Sted: Fourfeldtskolen Bohr
    Ndr. Fovrfeldvej 1

    Lokale: madkundskab

Anne-Katrine Thomsen