Fastelavnsboller

Fastelavnsboller
En fastelavnsbolle er en type bagværk, som man oprindelig spiste i dagene op til fasten, der varede 40 dage fra askeonsdag til påskedag.

Generelt er salget af fastelavnsboller i Danmark steget markant siden omkring 2017.

Fastelavnsboller findes i mange varianter, og på dette kursus vil du lære at lave den gode gammeldags, men også fastelavnsboller med et ”twist”.

NB! Til aftensmad laver vi en ”Burger m/ bøf”.

Husk! Drikkevarer samt emballage til de færdiglavede produkter.

Udgift til råvarer betales til underviseren.

Undervisningssted

Ådalskolen Bohr
Åmoseparken 252
6710 Esbjerg V
madkundskab, afd. C

Praktisk information

Hold nr:
26125
Første møde:
19.01.26 kl. 17:30
Mødegange:
1
Lektioner:
4

Pris

Almen
DKK 295,00
  • Mandag 19.01.26 kl. 17:30 - 21:10

    Sted: Ådalskolen Bohr
    Åmoseparken 252

    Lokale: madkundskab, afd. C

Katrine Søndergaard