Det Europæiske Køkken

Mad
Vi vil beskæftige os med forskellige europæiske køkkener, hvor smag og enkelthed vil være i højsædet.

Derudover vil vi arbejde med forskellige teknikker og sammensætninger, hvor respekt og udnyttelse af råvarer vil være i centrum.

Samtidig ved hjælp af lidt værktøjer, vil der også være fokus på anretninger.

Husk drikkevarer!

dgift til råvarer betales til underviseren.

Undervisningssted

Ådalskolen Bohr
Åmoseparken 252
6710 Esbjerg V
madkundskab, afd. C

Praktisk information

Hold nr:
25231
Første møde:
11.09.25 kl. 18:00
Sidste møde:
20.11.25 kl. 18:00
Mødegange:
6
Lektioner:
24

Pris

Almen
DKK 1005,00
  • Torsdag 11.09.25 kl. 18:00 - 21:40

    Sted: Ådalskolen Bohr
    Åmoseparken 252

    Lokale: madkundskab, afd. C

  • Torsdag 25.09.25 kl. 18:00 - 21:40

    Sted: Ådalskolen Bohr
    Åmoseparken 252

    Lokale: madkundskab, afd. C

  • Torsdag 9.10.25 kl. 18:00 - 21:40

    Sted: Ådalskolen Bohr
    Åmoseparken 252

    Lokale: madkundskab, afd. C

  • Torsdag 23.10.25 kl. 18:00 - 21:40

    Sted: Ådalskolen Bohr
    Åmoseparken 252

    Lokale: madkundskab, afd. C

  • Torsdag 6.11.25 kl. 18:00 - 21:40

    Sted: Ådalskolen Bohr
    Åmoseparken 252

    Lokale: madkundskab, afd. C

  • Torsdag 20.11.25 kl. 18:00 - 21:40

    Sted: Ådalskolen Bohr
    Åmoseparken 252

    Lokale: madkundskab, afd. C

Kristian Vanggaard Therkelsen