Det Europæiske Køkken

Mad
Vi vil beskæftige os med forskellige europæiske køkkener, hvor smag og enkelthed vil være i højsædet.

Derudover vil vi arbejde med forskellige teknikker og sammensætninger, hvor respekt og udnyttelse af råvarer vil være i centrum.

Samtidig ved hjælp af lidt værktøjer, vil der også være fokus på anretninger.

Husk drikkevarer!

dgift til råvarer betales til underviseren.

Undervisningssted

Ådalskolen Bohr
Åmoseparken 252
6710 Esbjerg V
madkundskab, afd. C

Praktisk information

Hold nr:
26122
Første møde:
8.01.26 kl. 18:00
Sidste møde:
19.03.26 kl. 18:00
Mødegange:
6
Lektioner:
24

Pris

Almen
DKK 1005,00
  • Torsdag 8.01.26 kl. 18:00 - 21:40

    Sted: Ådalskolen Bohr
    Åmoseparken 252

    Lokale: madkundskab, afd. C

  • Torsdag 22.01.26 kl. 18:00 - 21:40

    Sted: Ådalskolen Bohr
    Åmoseparken 252

    Lokale: madkundskab, afd. C

  • Torsdag 5.02.26 kl. 18:00 - 21:40

    Sted: Ådalskolen Bohr
    Åmoseparken 252

    Lokale: madkundskab, afd. C

  • Torsdag 19.02.26 kl. 18:00 - 21:40

    Sted: Ådalskolen Bohr
    Åmoseparken 252

    Lokale: madkundskab, afd. C

  • Torsdag 5.03.26 kl. 18:00 - 21:40

    Sted: Ådalskolen Bohr
    Åmoseparken 252

    Lokale: madkundskab, afd. C

  • Torsdag 19.03.26 kl. 18:00 - 21:40

    Sted: Ådalskolen Bohr
    Åmoseparken 252

    Lokale: madkundskab, afd. C

Kristian Vanggaard Therkelsen