Madlavning

  

Holdnr Navn Start Start tid Ugedag Pris*  
20253 Det rumænske køkken 28‑09‑2020 17:30 Man DKK 560,00
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

På dette kursus vil du få indblik i det rumænske køkken. En traditionel rumænsk middag består oftest af 3 retter.

Det rumænske køkken er solidt og der serveres kød, massevis af friske grøntsager, frugt og bær og der bliver syltet, marineret og bagt.

Rumænerne er kendt for sine gode kraftige supper, og vi skal naturligvis lave landets nationalret ”Sarmale”.

Rumænien er også kendt for sine gode vine, især hvidvinen er populær.

Mens maden bliver tilberedt, vil kokken Bogdan ”krydre” undervisningen, med en smule historie fra sit hjemland.

Kom og vær med til nogle hyggelige og inspirerende aftener.

Husk drikkevarer!

Udgift til råvarer betales til underviseren.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 20253
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 28-09-2020 17:30
Mødegange: 4
Lektioner: 16
Undervisere: Bogdan Pastiu
Priser:
Almen DKK 560,00
dof