Madlavning
Holdnr | Navn | Start | Start tid | Ugedag | Pris* | |||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
20252 | Mad med et touch | 16‑09‑2020 | 18:00 | Ons | DKK 695,00 | |||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
Vi vil arbejde med det nye danske og forskellige udenlandske køkkener. Du vil lære at bruge friske råvarer, lære professionelle teknikker, samt få små smarte fif. Holdet er for dem, der kan koge et æg og forme en frikadelle. Husk drikkevarer! Udgift til råvarer betales til underviseren. Gå til holdsiden for mere info
|
||||||||||||||||||||||||
20251 | "Rigtige" mænd laver mad | 22‑09‑2020 | 17:30 | Tir | DKK 835,00 | |||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
Imponer konen, kæresten og vennerne. Lær at lave lækker mad fra bunden med udgangspunkt i sæsonens råvarer (ofte økologiske). Vi laver 2-3 retter hver aften under kyndig vejledning af kokken. Hver aften afsluttes med at anrette og indtage aftenens retter i en hyggelig og afslappet atmosfære. Et hold for mænd i alle aldre, begyndere og øvede, blot du har lyst til at lave mad. Husk drikkevarer! Udgift til råvarer betales til underviseren. Gå til holdsiden for mere info
|
||||||||||||||||||||||||
20250 | Madlavning for mænd begyndere/letøvede | 23‑09‑2020 | 18:00 | Ons | DKK 835,00 | |||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
På kurset vil vi lave både daglige retter, mere festlig mad og frokostanretninger. Husk drikkevarer! Udgift til råvarer betales til underviseren. Gå til holdsiden for mere info
|
||||||||||||||||||||||||
20253 | Det rumænske køkken | 28‑09‑2020 | 17:30 | Man | DKK 560,00 | |||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
På dette kursus vil du få indblik i det rumænske køkken. En traditionel rumænsk middag består oftest af 3 retter. Det rumænske køkken er solidt og der serveres kød, massevis af friske grøntsager, frugt og bær og der bliver syltet, marineret og bagt. Rumænerne er kendt for sine gode kraftige supper, og vi skal naturligvis lave landets nationalret ”Sarmale”. Rumænien er også kendt for sine gode vine, især hvidvinen er populær. Mens maden bliver tilberedt, vil kokken Bogdan ”krydre” undervisningen, med en smule historie fra sit hjemland. Kom og vær med til nogle hyggelige og inspirerende aftener. Husk drikkevarer! Udgift til råvarer betales til underviseren. Gå til holdsiden for mere info
|
||||||||||||||||||||||||
21132 | Mad med et touch | 06‑01‑2021 | 18:00 | Ons | DKK 695,00 | |||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
Vi vil arbejde med det nye danske og forskellige udenlandske køkkener. Du vil lære at bruge friske råvarer, lære professionelle teknikker, samt få små smarte fif. Holdet er for dem, der kan koge et æg og forme en frikadelle. Husk drikkevarer! Udgift til råvarer betales til underviseren. Gå til holdsiden for mere info
|
||||||||||||||||||||||||
21131 | "Rigtige" mænd laver mad | 12‑01‑2021 | 18:00 | Tir | DKK 835,00 | |||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
Imponer konen, kæresten og vennerne. Lær at lave lækker mad fra bunden med udgangspunkt i sæsonens råvarer (ofte økologiske). Vi laver 2-3 retter hver aften under kyndig vejledning af kokken. Hver aften afsluttes med at anrette og indtage aftenens retter i en hyggelig og afslappet atmosfære. Et hold for mænd i alle aldre, begyndere og øvede, blot du har lyst til at lave mad. Husk drikkevarer! Udgift til råvarer betales til underviseren. Gå til holdsiden for mere info
|
||||||||||||||||||||||||
21130 | Madlavning for mænd begyndere/letøvede | 13‑01‑2021 | 18:00 | Ons | DKK 835,00 | |||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
På kurset vil vi lave både daglige retter, mere festlig mad og frokostanretninger. Husk drikkevarer! Udgift til råvarer betales til underviseren. Gå til holdsiden for mere info
|
||||||||||||||||||||||||
21133 | Det rumænske køkken | 19‑01‑2021 | 18:00 | Tir | DKK 560,00 | |||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
På dette kursus vil du få indblik i det rumænske køkken. En traditionel rumænsk middag består oftest af 3 retter. Det rumænske køkken er solidt og der serveres kød, massevis af friske grøntsager, frugt og bær og der bliver syltet, marineret og bagt. Rumænerne er kendt for sine gode kraftige supper, og vi skal naturligvis lave landets nationalret ”Sarmale”. Rumænien er også kendt for sine gode vine, især hvidvinen er populær. Mens maden bliver tilberedt, vil kokken Bogdan ”krydre” undervisningen, med en smule historie fra sit hjemland. Kom og vær med til nogle hyggelige og inspirerende aftener. Husk drikkevarer! Udgift til råvarer betales til underviseren. Gå til holdsiden for mere info
|