Madlavning

Holdnr Navn Start Start tid Ugedag Pris*  
20252 Mad med et touch 16‑09‑2020 18:00 Ons DKK 695,00
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Vi vil arbejde med det nye danske og forskellige udenlandske køkkener.

Du vil lære at bruge friske råvarer, lære professionelle teknikker, samt få små smarte fif.

Holdet er for dem, der kan koge et æg og forme en frikadelle.

Husk drikkevarer!

Udgift til råvarer betales til underviseren.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 20252
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 16-09-2020 18:00
Mødegange: 5
Lektioner: 20
Undervisere: Jacob Lyngsøe
Priser:
Almen DKK 695,00
20251 "Rigtige" mænd laver mad 22‑09‑2020 17:30 Tir DKK 835,00
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Imponer konen, kæresten og vennerne. Lær at lave lækker mad fra bunden med udgangspunkt i sæsonens råvarer (ofte økologiske).

Vi laver 2-3 retter hver aften under kyndig vejledning af kokken. Hver aften afsluttes med at anrette og indtage aftenens retter i en hyggelig og afslappet atmosfære.

Et hold for mænd i alle aldre, begyndere og øvede, blot du har lyst til at lave mad.

 Husk drikkevarer!

Udgift til råvarer betales til underviseren.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 20251
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 22-09-2020 17:30
Mødegange: 6
Lektioner: 24
Undervisere: Bogdan Pastiu
Priser:
Almen DKK 835,00
20250 Madlavning for mænd begyndere/letøvede 23‑09‑2020 18:00 Ons DKK 835,00
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

På kurset vil vi lave både daglige retter, mere festlig mad og frokostanretninger.

Husk drikkevarer!

Udgift til råvarer betales til underviseren.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 20250
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 23-09-2020 18:00
Mødegange: 6
Lektioner: 24
Undervisere: Jacob Lyngsøe
Priser:
Almen DKK 835,00
20253 Det rumænske køkken 29‑09‑2020 17:30 Tir DKK 560,00
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

På dette kursus vil du få indblik i det rumænske køkken. En traditionel rumænsk middag består oftest af 3 retter.

Det rumænske køkken er solidt og der serveres kød, massevis af friske grøntsager, frugt og bær og der bliver syltet, marineret og bagt.

Rumænerne er kendt for sine gode kraftige supper, og vi skal naturligvis lave landets nationalret ”Sarmale”.

Rumænien er også kendt for sine gode vine, især hvidvinen er populær.

Mens maden bliver tilberedt, vil kokken Bogdan ”krydre” undervisningen, med en smule historie fra sit hjemland.

Kom og vær med til nogle hyggelige og inspirerende aftener.

Husk drikkevarer!

Udgift til råvarer betales til underviseren.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 20253
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 29-09-2020 17:30
Mødegange: 4
Lektioner: 16
Undervisere: Bogdan Pastiu
Priser:
Almen DKK 560,00
21132 Mad med et touch 06‑01‑2021 18:00 Ons DKK 695,00
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Vi vil arbejde med det nye danske og forskellige udenlandske køkkener.

Du vil lære at bruge friske råvarer, lære professionelle teknikker, samt få små smarte fif.

Holdet er for dem, der kan koge et æg og forme en frikadelle.

Husk drikkevarer!

Udgift til råvarer betales til underviseren.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 21132
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 06-01-2021 18:00
Mødegange: 5
Lektioner: 20
Undervisere: Jacob Lyngsøe
Priser:
Almen DKK 695,00
21131 "Rigtige" mænd laver mad 12‑01‑2021 18:00 Tir DKK 835,00
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Imponer konen, kæresten og vennerne. Lær at lave lækker mad fra bunden med udgangspunkt i sæsonens råvarer (ofte økologiske).

Vi laver 2-3 retter hver aften under kyndig vejledning af kokken. Hver aften afsluttes med at anrette og indtage aftenens retter i en hyggelig og afslappet atmosfære.

Et hold for mænd i alle aldre, begyndere og øvede, blot du har lyst til at lave mad.

 Husk drikkevarer!

Udgift til råvarer betales til underviseren.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 21131
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 12-01-2021 18:00
Mødegange: 6
Lektioner: 24
Undervisere: Bogdan Pastiu
Priser:
Almen DKK 835,00
21130 Madlavning for mænd begyndere/letøvede 13‑01‑2021 18:00 Ons DKK 835,00
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

På kurset vil vi lave både daglige retter, mere festlig mad og frokostanretninger.

Husk drikkevarer!

Udgift til råvarer betales til underviseren.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 21130
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 13-01-2021 18:00
Mødegange: 6
Lektioner: 24
Undervisere: Jacob Lyngsøe
Priser:
Almen DKK 835,00
21133 Det rumænske køkken 19‑01‑2021 18:00 Tir DKK 560,00
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

På dette kursus vil du få indblik i det rumænske køkken. En traditionel rumænsk middag består oftest af 3 retter.

Det rumænske køkken er solidt og der serveres kød, massevis af friske grøntsager, frugt og bær og der bliver syltet, marineret og bagt.

Rumænerne er kendt for sine gode kraftige supper, og vi skal naturligvis lave landets nationalret ”Sarmale”.

Rumænien er også kendt for sine gode vine, især hvidvinen er populær.

Mens maden bliver tilberedt, vil kokken Bogdan ”krydre” undervisningen, med en smule historie fra sit hjemland.

Kom og vær med til nogle hyggelige og inspirerende aftener.

Husk drikkevarer!

Udgift til råvarer betales til underviseren.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 21133
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 19-01-2021 18:00
Mødegange: 4
Lektioner: 16
Undervisere: Bogdan Pastiu
Priser:
Almen DKK 560,00
dof