Madlavning

                 

Holdnr Navn Start Start tid Ugedag Underviser Pris*  
20243 Finere madlavning for "Fruer" og "Gentlemen" 22‑09‑2021 18:00 Ons Jacob Lyngsøe DKK 705,00
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Ny inspiration til den festlige menu.

Vi laver 2 og 3 retters menuer, hvor temaet varierer fra gang til gang.

Ikke for de kalorieforskrækkede, men gerne nybegyndere, da vi er på et niveau, hvor alle kan være med

Husk drikkevarer!

Udgift til råvarer betales til underviseren.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 20243
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 22-09-2021 18:00
Mødegange: 5
Lektioner: 20
Undervisere: Jacob Lyngsøe
Priser:
Almen DKK 705,00
20245 Autentisk Polsk mad 28‑09‑2021 17:30 Tir Sylvia Elizabeth Olsen Steinberg DKK 855,00
Se mere   Luk  
  • Holdnr: 20245
  • Navn: Autentisk Polsk mad
  • :
  • Start: 28‑09‑2021
  • Start tid: 17:30
  • Ugedag: Tir
  • Underviser: Sylvia Elizabeth Olsen Steinberg
  • Pris*: DKK 855,00
Se mere   Luk  

Mad og kultur er ofte tæt knyttet, derfor kan du her også blive klogere på den polske kultur og samtidig få en bid af den autentiske smag af polsk madkundskab.

Du får muligheden for at prøve kræfter med den velkendte ret, som de fleste danskere kender, nemlig dumplings på polsk også kaldet ”Pierogi”.

Eller de mere traditionelle retter som ”Bigos” og ”Golabki” (kåldolmer).

I Polen indbefatter højtiderne ofte en masse mad, derfor skal vi også prøve kræfter med nogle polske retter fra højtiderne såsom jul og påske.

Sylvia vil gøre alt for at skabe en hyggelig stemning som var det i hendes barndomskøkken.

Sylvia er født i Danmark, men med hendes store interesse for madlavning, og sine polske forældre er hun opvokset med polsk mad fra bunden og har altid været en del af køkkenet.

Polsk mad er nemlig familiemad og samværet omkring maden vægtes højt.

Er du frisk på en anderledes kultur og madoplevelse, så er dette kursus lige noget for dig.

Husk drikkevarer!

Udgift til råvarer betales til underviseren.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 20245
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 28-09-2021 17:30
Mødegange: 6
Lektioner: 24
Undervisere: Sylvia Elizabeth Olsen Steinberg
Priser:
Almen DKK 855,00
20241 Madlavning for mænd begyndere / letøvede 29‑09‑2021 18:00 Ons Jacob Lyngsøe DKK 855,00
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

På kurset vil vi lave både daglige retter, mere festlig mad og frokostanretninger.

Husk drikkevarer!

Udgift til råvarer betales til underviseren.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 20241
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 29-09-2021 18:00
Mødegange: 6
Lektioner: 24
Undervisere: Jacob Lyngsøe
Priser:
Almen DKK 855,00
20242 "Rigtige" mænd laver mad 30‑09‑2021 18:00 Tor Frederick Jakobsen DKK 855,00
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Imponér konen, kæresten og vennerne.

Lær at lave lækker mad fra bunden med udgangspunkt i sæsonens råvarer (ofte økologiske).

Vi laver 2-3 retter hver aften under kyndig vejledning af kokken.

Hver aften afsluttes med at anrette og indtage aftenens retter i en hyggelig og afslappet atmosfære.

Et hold for mænd i alle aldre, begyndere og øvede, blot du har lyst til at lave mad.

Husk drikkevarer!

Udgift til råvarer betales til underviseren.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 20242
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 30-09-2021 18:00
Mødegange: 6
Lektioner: 24
Undervisere: Frederick Jakobsen
Priser:
Almen DKK 855,00
20244 "Bøf og Bajere" 04‑11‑2021 18:00 Tor Jacob Lyngsøe DKK 260,00
Se mere   Luk  
  • Holdnr: 20244
  • Navn: "Bøf og Bajere"
  • :
  • Start: 04‑11‑2021
  • Start tid: 18:00
  • Ugedag: Tor
  • Underviser: Jacob Lyngsøe
  • Pris*: DKK 260,00
Se mere   Luk  

Bøf og bajere er ”mandemad” for begge køn.

Denne aften tænker vi ikke på kolesterol og kostpyramider.

Fedtkanterne spises også - og hvem kan ikke lide en kold øl!

PS. Kvinder er også velkomne!

Husk drikkevarer!

Udgift til råvarer betales til underviseren.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 20244
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 04-11-2021 18:00
Mødegange: 1
Lektioner: 4
Undervisere: Jacob Lyngsøe
Priser:
Almen DKK 260,00
20118 Finere madlavning for "Fruer" ogf "Gentlemen" 05‑01‑2022 18:00 Ons Jacob Lyngsøe DKK 705,00
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Ny inspiration til den festlige menu.

Vi laver 2 og 3 retters menuer, hvor temaet varierer fra gang til gang.

Ikke for de kalorieforskrækkede, men gerne nybegyndere, da vi er på et niveau, hvor alle kan være med

Husk drikkevarer!

Udgift til råvarer betales til underviseren.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 20118
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 05-01-2022 18:00
Mødegange: 5
Lektioner: 20
Undervisere: Jacob Lyngsøe
Priser:
Almen DKK 705,00
20120 Autentisk Polsk mad 11‑01‑2022 17:30 Tir Sylvia Elizabeth Olsen Steinberg DKK 855,00
Se mere   Luk  
  • Holdnr: 20120
  • Navn: Autentisk Polsk mad
  • :
  • Start: 11‑01‑2022
  • Start tid: 17:30
  • Ugedag: Tir
  • Underviser: Sylvia Elizabeth Olsen Steinberg
  • Pris*: DKK 855,00
Se mere   Luk  

Mad og kultur er ofte tæt knyttet, derfor kan du her også blive klogere på den polske kultur og samtidig få en bid af den autentiske smag af polsk madkundskab.

Du får muligheden for at prøve kræfter med den velkendte ret, som de fleste danskere kender, nemlig dumplings på polsk også kaldet ”Pierogi”.

Eller de mere traditionelle retter som ”Bigos” og ”Golabki” (kåldolmer).

I Polen indbefatter højtiderne ofte en masse mad, derfor skal vi også prøve kræfter med nogle polske retter fra højtiderne såsom jul og påske.

Sylvia vil gøre alt for at skabe en hyggelig stemning som var det i hendes barndomskøkken.

Sylvia er født i Danmark, men med hendes store interesse for madlavning, og sine polske forældre er hun opvokset med polsk mad fra bunden og har altid været en del af køkkenet.

Polsk mad er nemlig familiemad og samværet omkring maden vægtes højt.

Er du frisk på en anderledes kultur og madoplevelse, så er dette kursus lige noget for dig.

Husk drikkevarer!

Udgift til råvarer betales til underviseren.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 20120
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 11-01-2022 17:30
Mødegange: 6
Lektioner: 24
Undervisere: Sylvia Elizabeth Olsen Steinberg
Priser:
Almen DKK 855,00
20116 Madlavning for mænd begyndere / letøvede 12‑01‑2022 18:00 Ons Jacob Lyngsøe DKK 855,00
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

På kurset vil vi lave både daglige retter, mere festlig mad og frokostanretninger.

Husk drikkevarer!

Udgift til råvarer betales til underviseren.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 20116
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 12-01-2022 18:00
Mødegange: 6
Lektioner: 24
Undervisere: Jacob Lyngsøe
Priser:
Almen DKK 855,00
20117 "Rigtige" mænd laver mad 13‑01‑2022 18:00 Tor Morten Bundgaard Schmidt DKK 855,00
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Imponér konen, kæresten og vennerne.

Lær at lave lækker mad fra bunden med udgangspunkt i sæsonens råvarer (ofte økologiske).

Vi laver 2-3 retter hver aften under kyndig vejledning af kokken.

Hver aften afsluttes med at anrette og indtage aftenens retter i en hyggelig og afslappet atmosfære.

Et hold for mænd i alle aldre, begyndere og øvede, blot du har lyst til at lave mad.

Husk drikkevarer!

Udgift til råvarer betales til underviseren.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 20117
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 13-01-2022 18:00
Mødegange: 6
Lektioner: 24
Undervisere: Morten Bundgaard Schmidt
Priser:
Almen DKK 855,00
20119 "Bøf og Bajere" 03‑02‑2022 18:00 Tor Jacob Lyngsøe DKK 260,00
Se mere   Luk  
  • Holdnr: 20119
  • Navn: "Bøf og Bajere"
  • :
  • Start: 03‑02‑2022
  • Start tid: 18:00
  • Ugedag: Tor
  • Underviser: Jacob Lyngsøe
  • Pris*: DKK 260,00
Se mere   Luk  

Bøf og bajere er ”mandemad” for begge køn.

Denne aften tænker vi ikke på kolesterol og kostpyramider.

Fedtkanterne spises også - og hvem kan ikke lide en kold øl!

PS. Kvinder er også velkomne!

Husk drikkevarer!

Udgift til råvarer betales til underviseren.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 20119
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 03-02-2022 18:00
Mødegange: 1
Lektioner: 4
Undervisere: Jacob Lyngsøe
Priser:
Almen DKK 260,00
dof