Lazio

Holdnr Navn Start Start tid Ugedag Underviser Pris*  
8243 Lazio 14‑11‑2018 18:30 Ons Giulia Fetto DKK 210,00
Se mere   Luk  
  • Holdnr: 8243
  • Navn: Lazio
  • :
  • Start: 14‑11‑2018
  • Start tid: 18:30
  • Ugedag: Ons
  • Underviser: Giulia Fetto
  • Pris*: DKK 210,00
Se mere   Luk  

Italiensk gastronomi er enestående - velsmagende og fuld af liflige dufte.

Hver region fra nord til syd har sine specialiteter, men kendetegnende for det italienske køkken som helhed, er gode råvarer og opskrifter, der ofte går i arv fra generation til generation.

Tag med på denne kulinariske rejse, der giver mulighed for at stifte bekendtskab med typiske retter fra tre forskellige italienske regioner.


Vi tager til Lazio cirka midt i Italien.

I Lazio laves de traditionelle retter af enkle råvarer, men tilberedt på en sådan måde, at de fremstår utroligt velsmagende.

I Lazio udnytter man virkelig regionens produkter, og på regionens Trattorier serveres den ypperste form for ”mad - som vor mor lavede den”.

Nogle af de kendteste specialiteter er: Spaghetti carbonara, romerske artiskokker, saltimbocca, porchetta.

I Castelli området produceres fremragende hvidvine som f.eks. Frascati og EST!EST!EST! fra Montefiascone.

Husk drikkevarer!

Udgift til råvarer betales til underviseren.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 8243
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 14-11-2018 18:30
Mødegange: 1
Lektioner: 3
Undervisere: Giulia Fetto
Priser:
Almen DKK 210,00
9130 Lazio 27‑02‑2019 18:30 Ons Giulia Fetto DKK 210,00
Se mere   Luk  
  • Holdnr: 9130
  • Navn: Lazio
  • :
  • Start: 27‑02‑2019
  • Start tid: 18:30
  • Ugedag: Ons
  • Underviser: Giulia Fetto
  • Pris*: DKK 210,00
Se mere   Luk  

Italiensk gastronomi er enestående - velsmagende og fuld af liflige dufte.

Hver region fra nord til syd har sine specialiteter, men kendetegnende for det italienske køkken som helhed, er gode råvarer og opskrifter, der ofte går i arv fra generation til generation.

Tag med på denne kulinariske rejse, der giver mulighed for at stifte bekendtskab med typiske retter fra tre forskellige italienske regioner.


Vi tager til Lazio cirka midt i Italien.

I Lazio laves de traditionelle retter af enkle råvarer, men tilberedt på en sådan måde, at de fremstår utroligt velsmagende.

I Lazio udnytter man virkelig regionens produkter, og på regionens Trattorier serveres den ypperste form for ”mad - som vor mor lavede den”.

Nogle af de kendteste specialiteter er: Spaghetti carbonara, romerske artiskokker, saltimbocca, porchetta.

I Castelli området produceres fremragende hvidvine som f.eks. Frascati og EST!EST!EST! fra Montefiascone.

Husk drikkevarer!

Udgift til råvarer betales til underviseren.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 9130
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 27-02-2019 18:30
Mødegange: 1
Lektioner: 3
Undervisere: Giulia Fetto
Priser:
Almen DKK 210,00