Campania

Holdnr Navn Start Start tid Ugedag Underviser Pris*  
8244 Campania 12‑12‑2018 18:30 Ons Giulia Fetto DKK 210,00
Se mere   Luk  
  • Holdnr: 8244
  • Navn: Campania
  • :
  • Start: 12‑12‑2018
  • Start tid: 18:30
  • Ugedag: Ons
  • Underviser: Giulia Fetto
  • Pris*: DKK 210,00
Se mere   Luk  

Italiensk gastronomi er enestående - velsmagende og fuld af liflige dufte.

Hver region fra nord til syd har sine specialiteter, men kendetegnende for det italienske køkken som helhed, er gode råvarer og opskrifter, der ofte går i arv fra generation til generation.

Tag med på denne kulinariske rejse, der giver mulighed for at stifte bekendtskab med typiske retter fra tre forskellige italienske regioner.


Vi slutter i Syditalien.

Det Napolitanske køkken har gamle historiske rødder, der går helt tilbage til den græsk-romerske periode med indflydelse fra de romerske kulturer, der har hersket i området.

Dertil kommer napolitanernes fantasi og kreativitet, der i høj grad har bidraget til at gøre det napolitanske køkken helt unikt.

Overalt i verden nydes Pizza Margherita der er opfundet i Napoli.

Kendt er også tomat- og basilikumpasta, bøffel mozzarella, aubergine med parmesan og pasta omelet.

I Campania produceres herlige hvidvine der dufter og smager af sol. Blandt de kendteste vine fra regionen kan nævnes Falanghina og Greco di Tufo.

Husk drikkevarer!

Udgift til råvarer betales til underviseren.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 8244
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 12-12-2018 18:30
Mødegange: 1
Lektioner: 3
Undervisere: Giulia Fetto
Priser:
Almen DKK 210,00
9131 Campania 27‑03‑2019 18:30 Ons Giulia Fetto DKK 210,00
Se mere   Luk  
  • Holdnr: 9131
  • Navn: Campania
  • :
  • Start: 27‑03‑2019
  • Start tid: 18:30
  • Ugedag: Ons
  • Underviser: Giulia Fetto
  • Pris*: DKK 210,00
Se mere   Luk  

Italiensk gastronomi er enestående - velsmagende og fuld af liflige dufte.

Hver region fra nord til syd har sine specialiteter, men kendetegnende for det italienske køkken som helhed, er gode råvarer og opskrifter, der ofte går i arv fra generation til generation.

Tag med på denne kulinariske rejse, der giver mulighed for at stifte bekendtskab med typiske retter fra tre forskellige italienske regioner.


Vi slutter i Syditalien.

Det Napolitanske køkken har gamle historiske rødder, der går helt tilbage til den græsk-romerske periode med indflydelse fra de romerske kulturer, der har hersket i området.

Dertil kommer napolitanernes fantasi og kreativitet, der i høj grad har bidraget til at gøre det napolitanske køkken helt unikt.

Overalt i verden nydes Pizza Margherita der er opfundet i Napoli.

Kendt er også tomat- og basilikumpasta, bøffel mozzarella, aubergine med parmesan og pasta omelet.

I Campania produceres herlige hvidvine der dufter og smager af sol. Blandt de kendteste vine fra regionen kan nævnes Falanghina og Greco di Tufo.

Husk drikkevarer!

Udgift til råvarer betales til underviseren.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 9131
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 27-03-2019 18:30
Mødegange: 1
Lektioner: 3
Undervisere: Giulia Fetto
Priser:
Almen DKK 210,00