Autentisk Polsk mad

Mad og kultur er ofte tæt knyttet, derfor kan du her også blive klogere på den polske kultur og samtidig få en bid af den autentiske smag af polsk madkundskab.

Du får muligheden for at prøve kræfter med den velkendte ret, som de fleste danskere kender, nemlig dumplings på polsk også kaldet ”Pierogi”.

Eller de mere traditionelle retter som ”Bigos” og ”Golabki” (kåldolmer).

I Polen indbefatter højtiderne ofte en masse mad, derfor skal vi også prøve kræfter med nogle polske retter fra højtiderne såsom jul og påske.

Sylvia vil gøre alt for at skabe en hyggelig stemning som var det i hendes barndomskøkken.

Sylvia er født i Danmark, men med hendes store interesse for madlavning, og sine polske forældre er hun opvokset med polsk mad fra bunden og har altid været en del af køkkenet.

Polsk mad er nemlig familiemad og samværet omkring maden vægtes højt.

Er du frisk på en anderledes kultur og madoplevelse, så er dette kursus lige noget for dig.

Husk drikkevarer!

Udgift til råvarer betales til underviseren.

Mad og kultur er ofte tæt knyttet, derfor kan du her også blive klogere på den polske kultur og samtidig få en bid af den autentiske smag af polsk madkundskab.

Du får muligheden for at prøve kræfter med den velkendte ret, som de fleste danskere kender, nemlig dumplings på polsk også kaldet ”Pierogi”.

Eller de mere traditionelle retter som ”Bigos” og ”Golabki” (kåldolmer).

I Polen indbefatter højtiderne ofte en masse mad, derfor skal vi også prøve kræfter med nogle polske retter fra højtiderne såsom jul og påske.

Sylvia vil gøre alt for at skabe en hyggelig stemning som var det i hendes barndomskøkken.

Sylvia er født i Danmark, men med hendes store interesse for madlavning, og sine polske forældre er hun opvokset med polsk mad fra bunden og har altid været en del af køkkenet.

Polsk mad er nemlig familiemad og samværet omkring maden vægtes højt.

Er du frisk på en anderledes kultur og madoplevelse, så er dette kursus lige noget for dig.

Husk drikkevarer!

Udgift til råvarer betales til underviseren.


Tilmeld nu

Info

Holdnummer: 20245
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 28-09-2021 17:30
Mødegange: 6
Lektioner: 24
Undervisere: Sylvia Elizabeth Olsen Steinberg
Priser:
Almen DKK 855,00

Mødegange

Start Slut Lektioner Lokale Sted
28-09-2021 17:30 28-09-2021 21:10 4,00 madkundskab, afd. C Ådalskolen Bohr
12-10-2021 17:30 12-10-2021 21:10 4,00 madkundskab, afd. C Ådalskolen Bohr
26-10-2021 17:30 26-10-2021 21:10 4,00 madkundskab, afd. C Ådalskolen Bohr
09-11-2021 17:30 09-11-2021 21:10 4,00 madkundskab, afd. C Ådalskolen Bohr
23-11-2021 17:30 23-11-2021 21:10 4,00 madkundskab, afd. C Ådalskolen Bohr
07-12-2021 17:30 07-12-2021 21:10 4,00 madkundskab, afd. C Ådalskolen Bohr
  • Start: 28-09-2021 17:30
    Slut: 28-09-2021 21:10
    Lektioner: 4,00
    Lokale: madkundskab, afd. C
    Sted: Ådalskolen Bohr
  • Start: 12-10-2021 17:30
    Slut: 12-10-2021 21:10
    Lektioner: 4,00
    Lokale: madkundskab, afd. C
    Sted: Ådalskolen Bohr
  • Start: 26-10-2021 17:30
    Slut: 26-10-2021 21:10
    Lektioner: 4,00
    Lokale: madkundskab, afd. C
    Sted: Ådalskolen Bohr
  • Start: 09-11-2021 17:30
    Slut: 09-11-2021 21:10
    Lektioner: 4,00
    Lokale: madkundskab, afd. C
    Sted: Ådalskolen Bohr
  • Start: 23-11-2021 17:30
    Slut: 23-11-2021 21:10
    Lektioner: 4,00
    Lokale: madkundskab, afd. C
    Sted: Ådalskolen Bohr
  • Start: 07-12-2021 17:30
    Slut: 07-12-2021 21:10
    Lektioner: 4,00
    Lokale: madkundskab, afd. C
    Sted: Ådalskolen Bohr

Find vej

Adresse:
Ådalskolen Bohr
(madkundskab, afd. C)
Åmoseparken 252
6710 Esbjerg V

dof